10 kerstcadeautips voor sauna's

Bijgewerkt: jan 22


Kerstmis is een tijd van vrede en gezellig samen zijn. In deze donkere dagen trachten we onze thuis zo gezellig mogelijk te maken. We doen dit met knusse warmte, fonkelende lichtjes, een gezellige inrichting en allerlei lekkers om te eten en te drinken. Als je ook nog eens van sauna houdt, kan je ook hier de donkere winterdagen trotseren met heel wat authentieke Finse saunaproducten. Hier zijn enkele tips voor jezelf of voor je dierbaren.

 1. Breng het dennen- of berkenbos naar je sauna en kleed je saunabanken aan met een bankbeschermer. Linnen sauna-bekleding is een essentieel onderdeel van de Finse saunacultuur. Het gebruik van een stoelhoes is een manier om voor de hygiëne te zorgen en rekening te houden met anderen die dezelfde sauna gebruiken. Bovendien hoef je niet, zoals vaak wordt gedaan, een zware badhanddoek te gebruiken. Deze dunne en lichte stof wast gemakkelijk.Geweven linnen van topkwaliteit is een boodschap van alledaagse luxe. Kies uit verschillende motieven.

 1. Een kussen oogt niet alleen gezellig maar biedt ook extra comfort tijdens je saunabeurt. Het is een geweldig geschenkidee voor mensen van elke leeftijd - zowel voor mannen als vrouwen. "Ontspannen en comfortabel in gebruik", "Blijft vormvast en zacht, was na was", "Puur Fins product" .De vulling van deze saunakussens is veilig, stofvrij en brandveilig Ecosoft-gerecycleerde vezels (gemaakt van PET-flessen). De grootte van de kussens is 22 x 40 cm. Ze kunnen gemakkelijk gewassen worden in de machine op 60°C. Kies uit verschillende motieven en kleuren.

 2. Een linnen badstof handdoek is ideaal om je af te drogen, verwijdert huidschilfers en voelt aan als een droge massage. Het zachtjes ruwe oppervlak van linnen koestert zelfs een gevoelige huid en teint. Puur natuurlijke vezels zijn een gewaardeerde keuze en kunnen veilig worden gebruikt. Verzorg en droog je huid ecologisch met een goed geweten. Kies uit.

 1. In het hart van Finland maakt 'Osmia' natuurgerelateerde geuren. Zij vervaardigen al hun producten vanaf het allereerste begin om de hoge kwaliteit van de grondstoffen te garanderen. Kies uit een assortiment van 10 aroma's en breng de Finse natuur in je sauna.

 1. Verras jezelf met de Nystad's 100% natuurlijke saunageuren. Hun kruideninfusies bevatten gedroogde berkenblaadjes, eventueel met een toets van lavendel of munt. Het opgietaroma is zacht, fris, niet irriterend aan de ogen. Je haalt een stukje Finse zomer binnen in je sauna.

 1. De KOLO-emmer + lepel zijn onafscheidelijk en daarom zitten ze in hetzelfde pakket. De lepel fungeert als de hendel van de emmer en zonder de emmer zou de lepel nergens kunnen rusten. Ze zijn niet ontworpen om uw sauna-ervaring onvergetelijk te maken, ze gloeien ook niet in het donker of hebben een speciale geur. Wat we wel garanderen, is dat onze emmer niet zal lekken en onze pollepel het gewicht zal dragen. Verkrijgbaar in wit of zwart.

 1. Wil je in plaats van een emmer iets specialers? Kies dan voor deze saunakom (7L) met ingebouwde ledverlichting. De set bestaat uit een plastic kom, adapter en kabel. Vul de kom met water en eventueel een sauna-aroma. Schep met een houten pollepel water op de kachel. De led-verlichting zorgt voor extra sfeer.Klik hier.

 1. Om de sauna-aroma's rustig te verspreiden in je sauna, kan je ook kiezen voor een saunafonteintje, stoomstenen of de Saunaspirit. De Saunaspirit neemt het water mee naar het midden van de saunastenen en de stoom verdampt van onder naar boven, dit maakt de stoom zachter en aangenamer. Klik hier voor alle modellen.

 1. En wat dacht je van een linnen kilt om je middel in plaats van een handdoek, die op de meest ongepaste momenten van je lichaam afvalt? Deze gemakkelijk te dragen kilt is voor in en/of uit de sauna. Eén maat!

 1. Hebben jij of je vrienden thuis geen sauna? Geen nood.Geef een cadeaubon als kerstgeschenk. Bij ons huur je al een mobiele sauna vanaf €165 voor 24 uren, met alles erop en eraan. Klik hier.

Al deze producten en nog veel meer kan je vinden op www.wellnessopwieltjes.be. Bestel tijdig als je nog vòòr de Kerst je pakje wil hebben.


5 keer bekeken

Contactgegevens


Bedrijfsnaam: Peter Bauwens

Commerciële naam: Wellness op Wieltjes  Adres: Bordekensstraat 79a

1981 Hofstade  

info@wellnessopwieltjes.be  

0473 57 48 01  

Ondernemingsnummer: BE0649.766.772 

IBAN: BE20 0689 0498 3856

BIC: GKCCBEBB

zcheque_10.jpg
lahtiset-logo.jpg
OSMIA-finland-logo.jpg
nystad-logo.gif
Hukka-design-logo.png
nikkarien-logo.png
TyloHelo.png
kolo-logo.png
  logo-finnsauna-w.png
  jokipiinpellava_logo.png

  2016 door Peter Bauwens