Blog

Kasteeldagen Booischot 2 en 3 juli 2016


Foto boven - Diana Van der Veken

Vele nieuwsgierige en geïnteresseerde mensen kwamen een kijkje nemen aan onze stand. De reacties waren zeer positief. Het feit dat je deze sauna niet hoeft te kopen maar gewoon ook kan huren, slaat duidelijk aan. De kwaliteitsvolle afwerking en het unieke design zijn de passanten niet ontgaan. Het verhaal achter deze sauna kan heel wat mensen bekoren. Onze stand heeft mensen zeker verwonderd en geïnspireerd. Mijn vrouw en ik hebben genoten van het contact met deze mensen. Hieruit putten we energie om zeker door te gaan met ons idee.


Aanbevolen berichten
Archief

Contactgegevens

 

GSM nummer:

+32 (0)472 02 49 03 ​

(Ook op WhatsApp bereikbaar)

E-mail: info@wellnessopwieltjes.be

 

Wellness op Wieltjes

Per adres Bofort NV

Treurenborg 9, Kaai 420

Antwerpen, 2030

België 

Hukka-design-logo.png
logo-finnsauna-w.png
kolo-logo.png
OSMIA-finland-logo.jpg
TyloHelo.png
    nikkarien-logo.png
    jokipiinpellava_logo.png

    2021 door Wellness op Wieltjes.