Blog

Een verjaardag om nooit meer te vergeten...


Wat is er fijner dan op een verjaardag vrienden uit te nodigen bij je thuis en gezellig wat te drinken en te eten… … … een sauna erbij !!!

Op 8 augustus was m’n vriend jarig en het werd een heel gezellige avond. De wijntjes, gin tonic en andere knabbels stonden klaar, nu de sauna en de vrienden nog. Peter kwam langs, samen zochten we de gepaste plek uit om de sauna te zetten en we kregen een fijne uitleg over hoe we hem moesten gebruiken. Alles had hij gewoon voorzien. Lekkere geurtjes, mooie handdoeken ,… prachtig gewoon. Even later staken we het haardvuur aan en gingen we gezellig met ons tweetjes in de sauna. Toch handig, gewoon bij ons thuis en toch was het alsof we op vakantie waren. De verfrissing van het koude water was zalig en daarna gewoon terug lekker de sauna in. Bij een privé-sauna probeer je toch zoveel mogelijk van de faciliteiten te genieten omdat je daar maar een beperkte tijd bent maar hier kan je gerust even niets doen. Je bent thuis en de sauna gaat niet lopen, hij is een dagje van jou alleen. ’s Avonds arriveerden onze vrienden, met 10 waren we en een gezellige boel werd het uiteraard. De sauna is een hele avond in gebruik geweest, het was niet zo’n superwarme avond maar toch had iedereen het warm genoeg en hebben we heel de tijd buiten gezeten. De zonsondergang vanuit de sauna zien was zalig. De gezelligheid nam alleen maar toe wanneer het donker werd. Het haardvuur verlichtte de sauna en het terrasje, het bracht ons helemaal tot rust. Iedereen was in de wolken en genoot van de fijne avond. ’s Avonds wanneer iedereen weg was, genoten we nog even na met ons favoriete geurtje op de gloeiendhete stenen. ‘Icy mint’ een aanrader! Peter, wat een fantastische uitvinding, een sauna op wieltjes! Toch fijn dat iedereen zo van een sauna bij zich thuis kan genieten. Het was fantastisch en voor herhaling vatbaar.

Superontspannen groetjes

Bavo en Lieve


Aanbevolen berichten
Archief

Contactgegevens

 

GSM nummer:

+32 (0)472 02 49 03 ​

(Ook op WhatsApp bereikbaar)

E-mail: info@wellnessopwieltjes.be

 

Wellness op Wieltjes

Per adres Bofort NV

Treurenborg 9, Kaai 420

Antwerpen, 2030

België 

Hukka-design-logo.png
logo-finnsauna-w.png
kolo-logo.png
OSMIA-finland-logo.jpg
TyloHelo.png
    nikkarien-logo.png
    jokipiinpellava_logo.png

    2021 door Wellness op Wieltjes.