Blog

Het nemen van een sauna is één van de sleutels tot een gezond leven


De weldoende effecten van de sauna zijn medisch erkend als een onderdeel van een gezonde manier van leven.

De gevolgen voor de gezondheid van de sauna zijn onderzocht voor decennia. Bevindingen hebben bewezen dat sauna een positief effect heeft op vele soorten medische aandoeningen, zoals sommige huid-, gewrichts- en circulatie orgaanziekten.

Echter, het mechanisme van de effecten op de gezondheid van de sauna blijft deels onverklaard. De belangrijkste voordelen voor de gezondheid van de sauna zijn in verband te brengen met de uitgebreide ontspanning die het teweeg brengt.

Het nemen van een sauna is geschikt en nuttig voor bijna iedereen, met uitzondering van een paar risicogroepen. Het is belangrijk om naar jezelf en de gevoelens van je lichaam te luisteren. Het verzorgen van uw vochtbalans is ook belangrijk, evenals een rustige en stressvrije omgeving.

“Het nemen van een sauna zorgt voor een tegenwicht voor het verouderingsproces en de dagelijkse beslommeringen door te werken als een plaats van ontspanning. Het nemen van een sauna zou de afsluiter moeten kunnen zijn van een drukke dag. De sauna maakt een einde aan de stressvolle dag en brengt je weer tot rust zodat je een comfortabelere nachtrust tegemoet gaat.

Heel wat mensen zoeken naar manieren om hun levenskwaliteit te verbeteren. Ze zoeken hun toevlucht tot technologie, amusement, de meest exotische diëten,..

In werkelijkheid is de sleutels tot een goed gezond leven voortdurend binnen ons bereik en bij onze dagelijkse keuzes, zoals een bezoek aan de sauna.”

Expert: Meri Linna MD


Aanbevolen berichten
Archief

Contactgegevens

 

GSM nummer:

+32 (0)472 02 49 03 ​

(Ook op WhatsApp bereikbaar)

E-mail: info@wellnessopwieltjes.be

 

Wellness op Wieltjes

Per adres Bofort NV

Treurenborg 9, Kaai 420

Antwerpen, 2030

België 

Hukka-design-logo.png
logo-finnsauna-w.png
kolo-logo.png
OSMIA-finland-logo.jpg
TyloHelo.png
    nikkarien-logo.png
    jokipiinpellava_logo.png

    2021 door Wellness op Wieltjes.