Blog

Het nemen van een sauna is één van de sleutels tot een gezond leven


De weldoende effecten van de sauna zijn medisch erkend als een onderdeel van een gezonde manier van leven.

De gevolgen voor de gezondheid van de sauna zijn onderzocht voor decennia. Bevindingen hebben bewezen dat sauna een positief effect heeft op vele soorten medische aandoeningen, zoals sommige huid-, gewrichts- en circulatie orgaanziekten.

Echter, het mechanisme van de effecten op de gezondheid van de sauna blijft deels onverklaard. De belangrijkste voordelen voor de gezondheid van de sauna zijn in verband te brengen met de uitgebreide ontspanning die het teweeg brengt.

Het nemen van een sauna is geschikt en nuttig voor bijna iedereen, met uitzondering van een paar risicogroepen. Het is belangrijk om naar jezelf en de gevoelens van je lichaam te luisteren. Het verzorgen van uw vochtbalans is ook belangrijk, evenals een rustige en stressvrije omgeving.

“Het nemen van een sauna zorgt voor een tegenwicht voor het verouderingsproces en de dagelijkse beslommeringen door te werken als een plaats van ontspanning. Het nemen van een sauna zou de afsluiter moeten kunnen zijn van een drukke dag. De sauna maakt een einde aan de stressvolle dag en brengt je weer tot rust zodat je een comfortabelere nachtrust tegemoet gaat.

Heel wat mensen zoeken naar manieren om hun levenskwaliteit te verbeteren. Ze zoeken hun toevlucht tot technologie, amusement, de meest exotische diëten,..

In werkelijkheid is de sleutels tot een goed gezond leven voortdurend binnen ons bereik en bij onze dagelijkse keuzes, zoals een bezoek aan de sauna.”

Expert: Meri Linna MD


Aanbevolen berichten
Archief

Contactgegevens


Bedrijfsnaam: Peter Bauwens

Commerciële naam: Wellness op Wieltjes  Adres: Bordekensstraat 79a

1981 Hofstade  

info@wellnessopwieltjes.be  

0473 57 48 01  

Ondernemingsnummer: BE0649.766.772 

IBAN: BE20 0689 0498 3856

BIC: GKCCBEBB

zcheque_10.jpg
lahtiset-logo.jpg
OSMIA-finland-logo.jpg
nystad-logo.gif
Hukka-design-logo.png
nikkarien-logo.png
TyloHelo.png
kolo-logo.png
    logo-finnsauna-w.png
    jokipiinpellava_logo.png

    2016 door Peter Bauwens