Blog

8 prachtige sauna's uit Finland


Finland zit vol met sauna's en de ene is al bijzonderder dan de andere. Hieronder een verzameling van 8 van de mooiste sauna's uit Finland.

1. Geniet van het landelijke effect Deze prachtige sauna bevindt zich in het hart van de hoofdstad Helsinki, Marjaniemi.

Dit gebouw heeft geen traditionele sauna's, maar zijn vervangen door een interieur met landelijke stijl.

2. Simpel is mooi Een moderne en minimalistische privéwoning met een basic sauna, perfect passend bij de huisstijl.

De lichte tinten en het brede raam brengen veel licht in de sauna en de glazen wand geeft uit op een witte badkame. Zelfs de kachel is wit in deze sauna.

3. Uniek uitzicht op het meer Wat denk je van je eigen strandsauna, waar je het meer door de glazen wand kunt zien? Deze sauna bevindt zich in Oulu aan het strand.

4. Met zicht op zee In deze sauna kunt u genieten van het zeegezicht. De grote ramen die uitkijken op de zee zijn de absolute troefkaarten van deze sauna.

5. Comfort boven alles Deze sauna is deel van een grote blokhut in Tampere. Er zijn helemaal geen banken in de sauna, je zit of ligt gewoon op de vloer. Gelukkig zijn er wat kussens.

6. Zwart is nu trendy Het licht en vriendelijk ogende huis in het dorp Matinkylä in Espoo is volledig in contrast met de duistere sauna, die op dit moment een humeurig gevoel geeft. Deze zwarte sauna is nu echt trendy in Finland.

7. Onbeperkt licht Deze sauna is dan weer het tegenovergestelde - volledig wit met witte kachel. Het familiehuis in Mikkeli is in 2017 voltooid. De zachte en helder verlichte sauna straalt letterlijk zijn nieuwigheid uit.

8. Scandinavische schoonheid Sipoo herbergt een unieke verzameling huizen met sauna. Vanuit deze moderne sauna zie je door de enorme glazen wand recht naar zee.


Aanbevolen berichten
Archief

Contactgegevens

 

GSM nummer:

+32 (0)472 02 49 03 ​

(Ook op WhatsApp bereikbaar)

E-mail: info@wellnessopwieltjes.be

 

Wellness op Wieltjes

Per adres Bofort NV

Treurenborg 9, Kaai 420

Antwerpen, 2030

België 

Hukka-design-logo.png
logo-finnsauna-w.png
kolo-logo.png
OSMIA-finland-logo.jpg
TyloHelo.png
    nikkarien-logo.png
    jokipiinpellava_logo.png

    2021 door Wellness op Wieltjes.