Verzendingskosten

Verzendingskosten worden aangerekend op basis van de tarieven van bpost, bepaald door het gewicht van uw bestelling, ongeacht het aantal bestelde artikelen. Wij behouden ons het recht voor om onze verzendingstarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur.

Levering

Wij doen steeds ons best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te bezorgen. Dat is meestal binnen de 3 werkdagen nadat we uw betaling hebben ontvangen. De levertermijn kan oplopen als de bestelde artikelen niet in voorraad zijn of als er zich andere problemen voordoen die voor vertraging zorgen. In dat geval zal u steeds een bericht van ons ontvangen.

Vertragingen veroorzaakt door bpost kunnen wij niet voorzien. Heeft u van ons een bericht gekregen dat uw pakket verzonden is en laat de levering langer dan 3 werkdagen op zich wachten, dan vragen we om eerst op de website van bpost uw zending te traceren met de code die u ontvangen heeft. Indien dit geen duidelijkheid brengt, neem dan contact met ons op.

Bij afwezigheid op het tijdstip van levering ontvangt u een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus. U kunt uw pakket vanaf de volgende werkdag afhalen in het dichtstbijzijnde Postkantoor of Postpunt, waar het 14 dagen blijft alvorens naar ons terug te keren. Indien gewenst kunt u ook een tweede aanbieding van uw pakje vragen.

Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Wellness op Wieltjes de klant hiervan tijdig te verwittigen en heeft de klant het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

Contactgegevens


Bedrijfsnaam: Peter Bauwens

Commerciële naam: Wellness op Wieltjes  Adres: Bordekensstraat 79a

1981 Hofstade  

info@wellnessopwieltjes.be  

0473 57 48 01  

Ondernemingsnummer: BE0649.766.772 

IBAN: BE20 0689 0498 3856

BIC: GKCCBEBB

zcheque_10.jpg
lahtiset-logo.jpg
OSMIA-finland-logo.jpg
nystad-logo.gif
Hukka-design-logo.png
nikkarien-logo.png
TyloHelo.png
kolo-logo.png
    logo-finnsauna-w.png
    jokipiinpellava_logo.png

    2016 door Peter Bauwens